1.jpg

         

Quest Deluxe III                1 mei

In mei zal er hopelijk een Quest Deluxe plaats kunnen vinden. Deze staat gepland op 1 mei, en zodra er meer duidelijk is zullen we dit communiceren.

 

         

Expiatio 30                4 t/m 6 juni OF 18 t/m 20 juni

Voorzichtig kijken we naar de toekomst, en dat betekend ook dat we voorzichtig kijken naar de mogelijkheden voor het hoofdevenement. Deze zal hopelijk in juni plaatsvinden. We hebben twee data. We plannen nu voor de eerste datum (4 t/m 6 juni). Mochten we het idee krijgen dat het niet gaat lukken op deze datum vanwege de coronacrisis, kunnen we het evenement twee weken verder verplaatsen. Er zullen dus NIET twee Expiatio hoofdevenementen plaatsvinden, maar het is wel een goed idee om allebei de data vrij te houden in je agenda.

Mocht je nog vragen hebben over het evenement, kun je altijd een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan helpen we je verder.

 

         

Prequel IX                22 t/m 24 september 2021

Kort nadat we Prequel in oktober 2020 helaas hebben moeten afzeggen, kwam het Prequel team al met heugelijk nieuws. Het hele evenement wordt een jaar verzet, en zal plaatsvinden van 22 t/m 24 september 2021 op het INKA terrein in Zeeland.