2.jpg

                 

Expiatio 30                18 t/m 20 juni 2021

Wij hebben vrolijk nieuws! Na uitvoerig overleg met de gemeente Ommen hebben we toestemming gekregen om Expiatio 30 te organiseren!
Dit gaan we natuurlijk volgens de geldende maatregelen doen en we zullen ons protocol van Expiatio 29 updaten en gebruiken. Alle coronaupdates over Expiatio 30 kun je op de website terugvinden: http://www.proline.nl/expiatio/site/index.php?option=com_content&view=article&id=37&Itemid=156 
 
Natuurlijk willen we dat iedereen zich veilig voelt, en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat dit zo is. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, stuur dan vooral een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan helpen we je graag.
 
De voorinschrijvingen zijn nog open tot maandag 14 juni; tot dan is het mogelijk om je in te schrijven via je account op de website. Daarna kun je nog wel naar het evenement komen, maar betaal je de poortprijs.

 

 

Expiatio 31                1 t/m 3 oktober 2021

De datum voor Expiatio 31 is vastgesteld. Dit evenement zal op 1 t/m 3 oktober plaatsvinden. 

 

         

Prequel X                22 t/m 24 oktober 2021

Kort nadat we Prequel in oktober 2020 helaas hebben moeten afzeggen, kwam het Prequel team al met heugelijk nieuws. Het hele evenement wordt een jaar verzet, en zal plaatsvinden van 22 t/m 24 oktober 2021 op het INKA terrein in Zeeland.