2.jpg

22-10-2017      Algemene Ledenvergadering

Op zondag 22 oktober vindt de algemene ledenvergadering van Expiatio plaats. Deze zal zich bevinden op de Lange Nieuwstraat 10 in Utrecht. Hierbij zijn alle leden van de vereniging welkom en zullen zij inspraak hebben op een aantal zaken die er momenteel geregeld worden. Een van deze zaken is het aftreden van het huidige bestuur en het aanstellen van het nieuwe bestuur.
Mocht je er niet bij kunnen zijn, maar wil je jouw stem niet verloren laten gaan kan je het bestuur of een aanwezig lid machtigen. Elk lid mag maar één machtiging dragen, het bestuur mag een onbeperkt aantal machtigingen dragen. Een machtiging ziet er als volgend uit: 'Ik [eigen naam] machtig hierbij [lid van Expiatio/bestuur] om voor mij te stemmen op de ALV van 22 oktober2017.’ . Deze mag van te voren gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schriftelijk mee genomen worden naar de ALV. Indien deze schriftelijk meegenomen wordt moet er een handtekening onder staan.

 

27-10-2017      Prequel VI

Elk jaar geeft het Expiatio bestuur een aantal wat oudere spelers de kans om zelf een larp-evenement te organiseren, genaamd Prequel. Ook dit jaar is er een team naar voren gestapt om deze taak op zich te nemen. Martijn Krol, Kabe Nooter, Max de Swart, en Nick Stavenga zullen 27, 28 en 29 oktober een weekendje spektakel neerzetten voor alle oud-spelers van Expiatio. Het idee van Prequel is namelijk dat de rollen omgedraaid worden, dus de monsters die je gewend bent van het normale evenement zullen hun eigen karakter spelen en alle kinderen die normaal gesproken spelen op Expiatio krijgen hier de kans om epische rolletjes als figurant neer te zetten. Kortom, we gaan een weekend vol epische verhalen, vette momenten en intens plot tegemoet. Er wordt gespeeld op het INKA terrein te Zeeland. Meer informatie volgt. 

Hopelijk zien we jullie dan! Het Prequel-team

09-12-2017      MidWinter Fair

Expiatio staat in het weekend van 9 en 10 december weer op de MidWinter Fair in het Archeon. Kom vooral langs om een praatje te maken als je in de buurt bent!

 

13-04-2018      Expiatio 24

Expiatio 24 vindt plaats op 13, 14 en 15 april 2018 op ons gebruikelijke terrein in Ommen. Meer informatie zal nog volgen.