3.jpg

 

 

Convocatie                7 maart 2020

Op 7 maart zal er weer een convocatie plaatsvinden. Een convocatie is een soort special waarbij er een dag gelarpt wordt. Het evenement vindt meestal 's avonds plaats en is soms met overnachting. Daarnaast wordt er altijd een binnenlocatie geregeld, zodat het spel vetter wordt, en niemand het koud krijgt in februari. Meer details over de plaats en de inschrijving zullen later volgen. Dit jaar zal de convocatie plaatsvinden in Amersfoort. De inschrijflink is te vinden in onze Facebook groep of op het forum. Heb je nog vragen over de inschrijving voor de convocatie? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie over de exacte locatie en de begintijden zal binnenkort verschijnen in de spelersmail.

 

Introquest                14 maart 2020

14 maart zal er weer een introductiequest plaatsvinden. Deze Quest is bedoeld om mensen kennis te laten maken met Larpen en is daarom open voor iedereen, ook niet leden. De enige voorwaarde is dat de deelnemer in de leeftijdscategorie 12 tot en met 18 jaar valt. Omdat we het makkelijk willen maken voor iedereen om vrijblijvend een keertje mee te doen aan een introductie queeste, is deelneming gratis, en kunnen larpwapens en kleding gehuurd worden tegen een kleine vergoeding. De inschrijvingen zijn al open voor de queeste. Deelnemers kunnen zich inschrijven via deze link. Voor verdere vragen over de introductiequest kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  

Expiatio 28: Schaduwspel      17 t/m 19 april 2020

Expiatio 28 is vanwege de gevolgen van en maatregelen rondom het corona virus afgelast. In onze Facebook groep en op het forum houden we de leden op de hoogte van de actuele gevolgen voor de vereniging en de evenementen.

 

Quest                16 mei 2020

Op 16 mei organiseert Expiatio weer een quest. Deze zal plaatsvinden op een ZATERDAG. Dit is een eendaags evenement en zal duren van 11.00 tot 17.00. Meer informatie over de inschrijving, de definitieve locatie en het plot zullen in de aanloop van het evenement bekend worden gemaakt. Voor vragen over de quest kun je altijd terecht bij het bestuur. Stuur dan even een mailtje met je vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

         

Expiatio 29                25 t/m 27 september 2020

Van 25 t/m 27 september zal Expiatio 29 plaatsvinden. Dit zal zoals altijd gebeuren op Ada's Hoeve te Ommen. Meer informatie over het evenement zelf en de praktische zaken zal in de aanloop van het evenement bekend worden gemaakt. Voor vragen kan je altijd een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.