2.jpg

 

 

Quest Deluxe                1 augustus 2020

Na het afzeggen van ons hoofdevenement komt Expiatio nu met een nieuw evenement; de Quest Deluxe. Dit evenement zal als vervanging dienen van ons hoofd evenement en zal daarom ook langer duren dan een normale quest en we zullen ook voor een deel in de avond spelen. De precieze tijden en verdere details zullen binnenkort gedeeld worden op de website en via de Facebook groep. We zorgen er ook voor dat de quest helemaal coronaproof is.

De inschrijving is geopend via onze Facebook pagina en het forum.

 

Quest Deluxe                29 augustus 2020

Ook op 29 augustus zal er een Quest Deluxe plaatsvinden, zodat zo veel mogelijk mensen de kans krijgen om mee te doen aan ons evenement. Ook hierover zal binnenkort meer gedeeld worden via de website en de Facebook groep.

De inschrijving is geopend via onze Facebook pagina en het forum.

 

         

Expiatio 29                25 t/m 27 september 2020

Van 25 t/m 27 september zal Expiatio 29 plaatsvinden. Dit zal zoals altijd gebeuren op Ada's Hoeve te Ommen. Meer informatie over het evenement zelf en de praktische zaken zal in de aanloop van het evenement bekend worden gemaakt. Voor vragen kan je altijd een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.